Despre noi

Autorii acestui blog sunt MITOCANI. Orice asemănare cu personaje şi fapte reale este pur întâmplătoare. Viaţa lor este secretă şi nu poate fi dezvăluită. Ei sunt acolo, se afla printre noi, socializează cu noi dar probabil nimeni nu va ajunge să-i cunoască în persoană.

Până acum din proiectul 2mitocani.ro fac parte:

Shaormel:

Mitocănia salvează România. Deşi site-ul a fost conceput pentru satira, pamflet, ironie şi altele, am ajuns între timp sau cel puţin încercăm să promovăm produsele româneşti şi totodată să atacăm nesimţirea şi ignoranta locuitorilor României într-o formă comică şi de bun gust.

Se mai întâmpla că autorii noştrii să scoată nişte perle sau vulgarităţi dar trebuie să le considerăm efectele colaterale ale mitocăniei.

2mitocani a fost iniţial o glumă susţinută de mine şi alimentată de experienţelor prietenilor mei, care ulterior s-a dezvoltat într-un site de bârfa ieftină dar măcar organizată.

Blog-ul este un proiect prin care încercăm să scoatem de sub preş, urâtul, nedreptul şi murdarul cu discreţie şi mult umor. Nu suntem perfecţi, nu suntem cei mai deştepţi, nu suntem cei mai frumos, dar cu siguranţă încercam să fim mai buni ca restul.
P.S. Ne place berea şi shaorma.

Jemanfişistul

De ce 2Mitocani? E simplu…dacă nu eu, atunci cine ? dacă nu noi cei cu studii şi diploma de mitocan (ştampilată), atunci cine să facă asta ? Să vă las pe voi ceilallti ? Să vă ofer vouă şansa de a vă plânge că aveţi de muncă la un şaiţ ? Uite că aşa mult îmi pasă de restul lumii, încât sufăr de jemanfişism, miserupism şi vă iubesc pe toţi, dar pe rând să nu vă speriaţi !

Broască

” www.2mitocani.ro este un site de satira, parodie, un pamflet.

Saitul [căci aşa se spune în limba romana, conform DEX] a apărut din dorinţa de a atrage atenţia asupra mitocăniei unora din conaţionalii noştri, asupra prostrului gust, analfabetismului ce sporeşte printre junii ţării noştrii.

Poate vă întrebaţi de ce încă un şaiţ pe această temă, când pe net au apărut poate o mulţime ? Poate că încă un pas în acest sens, nu strică; poate că până la urmă unii din cei tineri şi nu numai, vor evolua şi se vor comporta ca persoane cu “coloana vertebrală”.

Pe acest şaiţ veţi găsi atât articole de satira, de pamflet sau parodie în stilul nostru.

Pe internet puteţi găsi nenumărate pagini şi saituri culturale, educative, de ştiri, sport, etc, aşa că nu ne supărăm dacă nu citiţi de pe acesta…totuşi am prefera să citiţi o carte, e mai utilă decât să pierdeţi vremea! ”

Miserupiu

Salut,eu sunt miserupiu şi mai nou sunt scriitor autor, cântăreţ şi actor la 2mitocani.ro ! Cică trebuie să zic ceva despre mine că aşa e frumos…păi mă băieţi de ce credeţi voi ca nick-ul meu este miserupiu ? Oare pentru faptul că sunt o persoană cu un suflet gingaş sau sunt un adept al motto-ului nostru: “ N-am ! Nu Ştiu ! Nu Vreau ! Nu-mi Pasă ! ” ?

Deci dragii moşului când colegul şi tovarăşul meu mi-a cerut să îi dau 2 cuvinte i-am spus cele 2 cuvinte….sugi p**a sigur frate !

Lasă un răspuns