Eu la mintea mea te-as fute! Tu, la mintea ta, ai sta?

Revin dupa o lunga perioada de absenteism cu o intrebare care m-a lasat oarecum fara replica. images 1 Eu la mintea mea te as fute! Tu, la mintea ta, ai sta?

Trebuie sa recunosc ca intrebarea nu mi-a fost adresata mie, ci unei prietene, dar totusi. Este oare posibil, ca un putoi de 14 ani sa adreseze o astfel de intrebare unei profe ? Conteaza oare cat de bine arata profa ? Conteaza oare cati ani are profa ? Sincer, nu cred! Cat de departe poate merge tupeul generatiilor actuale si educabile ? La ce rezultate putem sa ne asteptam de la astfel de generatii ? Ne putem astepta ca aceste generatii sa munceasca peste niste ani, astfel incat noi sa ne luam o pensie linistita ? Oare asta e rasplata noastra pentru anii de munca si coatele tocite in facultate ? Eu, sincer, din pacate, ma simt dezolat si dezarmat.

Sa ma gandesc la o pensie privata ? Voi ce ziceti ?

2 păreri la “Eu la mintea mea te-as fute! Tu, la mintea ta, ai sta?

 1. Broască

  Păi cine e de vină?! Odrasla că nu știe să ”vorbește”, părinții că nu i-au acordat cei ”7 ani de acasă”, sistemul educațional, etc? La ce să ne așteptăm?! La mai mulți cocalari și la mai multe piții (atât comportamental cât și intelectual dacă pot să zic așa).
  Păi dacă tu mai visezi la pensie de stat…nasol moment ți-ai găsit :))) 1) Crezi că mai apuci să mai ieși la pensie sau muncești pe plantație până îți dai duhul?! 2) Pensie de stat…ce e aia? :))))
  Ps: după ce ți-ai tocit coatele prin facultate, mai vrei și respect și răsplată? Bagă-ți mințile în cap :D :))))

  Răspunde
 2. Corina

  Hai ca-mi zic repede parerea,este tarziu deja(00;50,la mine),De vina este in primul rand sistemul apoi familia!De ce trebuia scoasa uniforma elevului?care a fost motivul real ptr care unuiforma a fost scoasa?de ce nu s-au scos si cartile sau ghiozdanele?eu traiesc in U.K si daca nici aici nu este democratie ma gandesc ,unde e?si astia au uniforme,incepand de la clasa 1 pana la liceu,ultimul an!!plus legi care protejeaza profesorii si elevii in egala masura,plus decenta cu care profesorul se prezinta la scoala..nu se fumeaza in incinta scolii..si indicat este ca profesorii sa nu fumeze nici pe strada unde s-ar putea intalnii intamplator cu-n elev cunoscut!educatia se face din familie..si scoala o aprofundeaza..nu exista sa ceri la un copil ceva fara sa-i spui ‘te rog’ si fara sa spui ‘multumesc’ cand iti da!tu ca profesor esti exemplu…cred ca in cazul expus trebuie cautat mai adanc in comportamentul d-nei,uneori respectul trebuie castigat,faptul ca esti profesor si ti-ai tocat coatele nu iti impune respectul elevului…ala se castiga,cu tact si pasiune ptr ce faci(copii simt…!!).Zic si Io :D

  Răspunde

Lasă un răspuns