Liga dreptatii

angry old lady 287x300 Liga dreptatiiTre sa recunosc ca aveam emotii in legatura cu ce as putea scrie in prima postare… destule idei dar prea putine cuvinte pentru a  ma exprima pe indelete…dar o intrebare a rezolvat situatia…dreptatea are limite??

Am constatat in ultimul timp ca spiritul asta justitiar se manifesta cam aprig la unii…si depaseste limita generala capatand un aspect egoist…ideea e ca daca stai sa o iei conform definitiei e dreptul tau sa-ti aperi interesele, dar daca asta afecteaza societatea nu ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa devii liga dreptatii ?? excesul de zel a unora pe mine ma scoate din sarite si  ma gandeam cum as putea riposta…si imi amintii atunci ca fac parte dintr-o categorie speciala de oameni…si anume mitocani (suna cam dubios varianta feminina)…asa ca fac apel la voi prieteni, poate ma puteti ajuta cu cateva idei si sugestii…intrucat…toata aceasta liga a dreptatii merge si ea dupa principiul “ce-i mult strica” si mie imi cam strica merele  din pom..,

 

Noi sa fim mitocani, ca restul se rezolva…

Coana Veta va saluta

2 păreri la “Liga dreptatii

  1. jemanfisistul

    Hmmmmm…..nu stiu ce sa zic…intr-o tara in care nedreptatea creste in pom si oriunde, putem spune ca prea multa dreptate strica? Oare putem gasi undeva prea multa dreptate? Eu am “n” exemple traite in ultimele zile, cu care pot demonstra ca dreptatea se da cu picatura chinezeasca (pentru cine nu stie este aia de tortura)!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns