Mitocanul corporatist

Cine este mitocanul corporatist mă întrebi ? Mitocanul corporatist sunt eu, Mitocanul corporatist eşti tu sau mitocanul corporatist e ăla de la etajul 2.

Mitocanul corporatist face parte în general, din mediul de afaceri şi probabil lucrează într-o mega corporaţie multinaţională gen Căcat Pansat & Partners SRL.  Pe mitocanul corporatist îl vei observa imediat, în principiu din cauza caracterului fals şi talentul inegalabil de pupincurist.

dwight schrute the office rainn wilson Mitocanul corporatist

 

Mitocanul corporatist provine din România sau mă rog din anumite zone, (Mai puţin din Ardeal, îmi plac ardelenii ardelencele, aşa că nu-i voi amesteca în povestea asta) a avut o copilărie artificială (probabil a fost batjocorit în fel şi chip) şi din cauza asta, acum îi iese la iveală caracterul sau de mitocan corporatist sau mai bine zis caracterul de “bădăran, frustrat sexual şi lingău profesionist. Bineînţeles că cel mai rapid mod în care un mitocan corporatist se dă de gol, este limbajul colorat.

Aşadar îţi voi prezenta 10 caracteristici ale unui veritabil mitocan corporatist:

  1. Probabil că o să auzi expresii gen “futui” sau “în pula mea” pentru a adăuga un efect mai dramatic discuţiilor şi deşi el o să creadă că e amuzant, probabil că toţi colegii îl urăsc.
  2. Când cineva greşeşte şi mitocanul corporatist este pe fază, probabil o să-l auzi zicând “şi-a băgat pula” sau “s-a căcat pe el fraierul” sau bineînţeles când greşeşte el, deja celebra replică “băga-mi-aş” şi derivatele sale.
  3. Pe manageri, pe coordonatori sau administratori îi va nume “pulă de om”, “căcănarul”, “labagiu ordinar” sau versiunea mai light “dobitocul dracului”
  4. Îi va numi pe cei cu lipsa de determinare sau fără iniţiativa prin expresii gen “pulărău”, “muiangiu” sau “curvă lu’ şefu”
  5. Ideile creative oferite de către cei din conducere le va cataloga ca nişte “porcării” sau “căcaturi ordinare”
  6. Dacă cineva îl va agasa îi va întoarce un “futu-ţi pe mă-ta” sincer iar dacă un coleg îi cere ajutorul într-o problemă delicată, probabil nu vei auzi decât un “pula mea” sec.
  7. Atunci când încearcă să atragă atenţia unei colege de birou şi aceasta îl va respinge, el I se va adresa cu “du-te-n pula mea de curvă ordinară”.
  8. Mitocanul corporatist  în 99 % din cazurile în care ar trebui să folosească “pot să te ajut cu ceva?” va folosi “ce pula mea vrei”
  9. Când îi este prezentat un proiect nou şi probabil revoluţionar, al nostru mitocan corporatist va face referire la proiect folosind următoarea sintagma “mergi în pula calului cu căcatu’ vostru cu tot”
  10. Frustrarea sexuală îl va face să folosească nume de alint (hărţuire sexuală) pentru colegele mai simpatice gen “pizdulice”, “bunăciune”, “ţâţoasa”

Şi probabil că, dacă îi veţi citi acest articol sau îi veţi arăta pagina noastră va spune “Să mă şterg la cur cu articolul lor”

Aşadar v-am prezentat elementele clare după care poate fi recunoscut un mitocan din mediul corporatist.

În faţa voastră dragi mitocani, mă înclin şi voie bună.

Lasă un răspuns