Povestea japoneză

how to draw an iguana for kids step 6 Povestea japonezăPentru a-şi renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu gol între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocata din cauza unui cui bătut din afara, într-unul din picioarele sale. I-a fost mila când a văzut aceasta, dar în același timp a fost si curios, dându-şi seama ca acest cui a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa.
Ce se întâmplase…!?!
Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp, într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mişca! Pare imposibil de crezut. Atunci, se întreba, cum de aceasta șopârlă supraviețuise atât de mult, fara sa se mişte, odată ce piciorul său a fost ţintuit!?
Şi-a oprit munca pentru a observa şopârla, pentru a vedea ce face și cum se hrăneşte. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a apărut o alta șopârlă, cu o insecta in gura. Ah! Asta l-a uimit și l-a atins profund. Şopârla prinsă in cui, a fost hrănită ani de zile de către alta şopârlă…Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lunga perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său.
Gândiți-vă. Aţi face asta pentru cineva? Pentru partenerul vostru, pentru părinţii, fraţii sau prietenii voştri?
Imaginați-vă ca o creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântata cu o minte strălucită, poate face cu greutate…
Cu avansul tehnologic din aceasta era a comunicațiilor, accesul nostru la informație devine tot mai rapid. Dar, distanța dintre ființele umane se reduce oare la fel de mult…?
De aceea nu-i abandonaţi niciodată pe cei dragi, nu le spuneţi ca sunteți ocupat atunci când au nevoie de voi…! Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre, dar, voi aţi putea fi pentru ei, întreaga lor Lume!

6 păreri la “Povestea japoneză

  1. Pingback: De la japonezi vine intelepciunea | Povesti din studentie

  2. Pingback: Din Studentie | De la japonezi vine intelepciunea

  3. Pingback: De la japonezi vine intelepciunea | Ganduri

Lasă un răspuns