Tipuri de curpapir în funcţie de zodie

Berbec

Eşti genul de zodie impulsivă, care ar trebui să folosească o hârtie groasă, cu minim 5 straturi, ca să nu se trezească că-i trec degetele prin ea.

Taur

Tauri se pierd în momentele de cumpănă, aşa e că e bine să aibă la îndemână mai multe suluri de hârtie igienică, şerveţele umede, ziare şi, pentru orice eventualitate, un furtun cu apă.

Gemeni

Pentru Gemeni, orice este un motiv perfect de conversaţie. N-ar fi rău să alegi o hârtie igienică pe care să o poţi arăta apoi şi prietenelor.

Rac

Racii sunt mereu visători, astfel că ar face bine să folosească hârtie igenică A3, ca să nu rişte nimic.

Leu

Leul vrea întotdeauna să fie cel mai puternic! Nu are nevoie de hârtie igenică, poate pur şi simplu să smulgă o placă de faianţă de pe perete şi să o folosească.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu calmul întruchipat şi au o răbdare de înger. Lor nu le trebuie hârtie, pot aştepta să se usuce oricât ar fi nevoie.

Balanţă

Fiind firi echilibrate, Balanţele pot să folosească sau să nu folosească hârtie igenică, e cam tot aia.

Scorpion

Scorpionii sunt cea mai senzuală zodie. Recomandare specială pentru ei sau ele: hârtia igienică cu dildo.

Săgetător

Pentru tine, totul e o aventură, mereu cauţi senzaţii tari. Încearcă să foloseşti o foaie de şmirghel.

Capricorn

Capricornii lasă mereu impresia că sunt calculaţi. De aceea, doi centimetri de hârtie igenică ar trebui să le ajungă pentru o săptămână.

Vărsător

Vărsători sunt cunoscuţi drept cei mai mari zăpăciţi. Dacă eşti în această zodie, poate hârtia igenică nu-i pentru tine, încearcă mai bine scutece absorbante.

Peşti

Emotivi şi visători, Peştilor le trebuie o hârtie igienică tristă, eventual una deja maro. Cu greu se vor îndura să tragă apa după ea şi vor plânge minute în şir.

Lasă un răspuns