Viata unui muncitor, intr-o institutie a statului…

Băi oameni buni, rai şi în special mitocani haideţi într-o mică călătorie cu mine pe răul, fluviul, oceanul infinit al bugetarilor/funcţionarilor publici…
fml sad guy Viata unui muncitor, intr o institutie a statului...

Să începem cu începutul deşi cred că ştiţi despre ce este vorba… nepotismul.. şi aici trebuie să mă includ şi eu, ca şi eu am o rudă în instituţia în care lucrez dar spre deosebire de alţii cu alte rude eu m-am angajat cu funcţia de muncitor necalificat şi am urcat treptat la muncitor calificat iar acum sunt la birou în spatele unui calculator şi muncesc cu mintea nu cu mâinile… deci cum spuneam, nepotismul este baza într-o instituţie de stat, dacă nu e măcar un văr, un cuscru, cumătru, fin sau mai ştiu eu ce nu se poate numi instituţie de stat… şi problema nu este că sunt rude, problema este că sunt rude proaste şi incompetente şi am dovezi la muncă o grămadă.. fraţi băgaţi ca şefi din prima doar cu liceul terminat, unchi fără liceu şi sunt şefi şi alţii care au facultatea terminată li se refuză creşterea în grad şi cea salariala că domne nu au licenţa şi nu le permite legea.. o creştere fictivă că oricum nu vor ajunge şefi dar măcar în acte să fie ca la ce salarii avem noi… câţiva lei în plus contează enorm că după cum spune bancul spre deosebire de alte firme în instituţiile de stat nu se face sex ca dracu toţi sunt rude între ei…:))

Dar asta este viaţa şi ştiţi că nu este dreaptă ea mai face şi stânga şi dreapta mai urca şi mai şi coboară şi câteodată mai ai noroc de colegi care te mai muşca şi de fund ca aşa sunt colegii de serviciu.. interese mari, familia trebuie apărată şi în primul rând trebuie ţinut de post cu dinţii şi orice nou venit este privit şi tratat cu ostilitate că poate cine ştie cărei rude îi “fură” postul şi mereu se găseşte câte una sau câte 2 poate chiar mai multe în funcţie de instituţie (la mine sunt vreo 4) care să pârască şi să muşte de fund cum au ocazia.. dragii mei pentru acele doamne şi posibil şi domni 9dar mai puţini) eu le spun atât şi cu asta voi încheia acest mic articol: Decât să mă muşcaţi de fund, mai bine mă sugeţi de p*la! Cred că ne-am simţii cu toţii mai bine şi am ieşi mai avantajaţi din treaba asta!

Lasă un răspuns