Vrei să mă vrei înapoi ?

Băi, ştiu că nu e frumos ce o să fac, dar chestia asta din punctul meu de vedere, reprezintă o problemă esenţială pentru întreg universul. Sunt de acord că nu este bine să faci mişto de cineva sau să râzi de defectele fizice unei persoane, pentru că până la urmă, nimeni în afară de mine nu e perfect. Totuşi în situaţia de faţă o să fac o excepţie şi vă rog să mă credeţi că mi-e foarte greu să fac postarea asta (NOT :D) dar pur şi simplu cineva drag mie, mi-a adus aminte ce această problemă.

Tind să cred că există o conspiraţie la un nivel ce depăşeşte inteligenţa umană, pentru că altfel nu pot să înţeleg de cum naiba s-a întâmplat aşa mare căcat nenorocire pe capul unei fiinţe umane, de o senzualitate nemaiîntâlnită. Unii au spus că poate chestia asta i se trage din ceva vieţi trecute în care a păcătuit (probabil curvă mondenă un fel de actriţă a fost şi înainte, dar na, cine suntem noi să comentăm).

Şi totuşi ca să nu mai lungesc problema o să trec la subiectul principal. În caz de nu v-aţi prins până acum la ce mă refer, vreau să vă arăt o poză cu MEGAN FOX. Deci femeia asta a primit darul frumuseţii din plin, este sexy, are sex-appeal, are un corp de invidiat şi în general este o muiere de nota 10 din punct de vedere al fizicului. Asta ca să mai zic de rolul foarte bine jucat din primele două părţi ale trilogiei Transformers ( Tipa aia blondă căreia nici până acum nu i-am reţinut numele, pur şi simplu nu mi-a plăcut dar totuşi decizia de a renunţa la Megan a fost una înţeleaptă pentru binele filmului).

DAR, există un mare DAR în cazul ei icon sad Vrei să mă vrei înapoi ? Megan Fox are o mutaţie genetică, pentru că altfel nu pot să-i zic, fapt ce o transformă într-o chestie hidoasă şi de fiecare dată când îmi aduc aminte de situaţie pur şi simplu îmi ies din pepeni. Nu pot să cred că o femeie ca ea are problema aia. Prima oară când am văzut “CHESTIA” (aka deget mutant) vă mărturisesc că toate fanteziile mele sexuale au fost distruse şi nici până în prezent nu reuşesc să trec peste acel aspect.

alg stump thumb jpg Vrei să mă vrei înapoi ?

Din păcate imaginile vorbesc de la sine şi sper că măcar bărbaţii să înţeleagă acest aspect. Pentru mine Megan Fox este o hidoşenie a naturii şi probabil ar trebui ţinută închisă într-o cuşcă metalică icon smile Vrei să mă vrei înapoi ?

images Vrei să mă vrei înapoi ?

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Dacă totuşi pozează în Playboy, îi promit solemn domnişoarei că o să revin la idolatrizarea ei icon smile Vrei să mă vrei înapoi ?

 

Lasă un răspuns